Zielsliefde/ soulmates

Veel mensen ontmoeten op dit moment hun zielsliefde (soulmates, tweelingzielen, twinflames enz.) om persoonlijk en/of spiritueel te groeien.
Vooral het proces verkrijgen van meer zelfliefde en zelfacceptatie. Liefde voor jezelf en dat liefde binnen in jou zit. En deze niet meer buiten jezelf te zoeken.
Maar ook om karma uit dit leven en vorige levens uit te werken. Jullie hebben in meerdere levens vaak een relatie gehad. Hier mag nu weer wat van uitgewerkt worden. En misschien zelfs wel de laatste stukken.
Er is vaak een enorme (seksuele) aantrekkingskracht.
Of jullie werkelijk bij elkaar komen, weet alleen jullie ziel, jullie gidsen en het universum/Goddelijke dit. Deze afspraken hebben jullie zelf gemaakt voor dat jullie weer op aarde kwamen. Maar een ieder blijft een eigen vrije wil houden.
Ik kan dmv de kaartjes, jullie foto`s  en in voelen, inzichten geven in jullie proces. Waar jullie staan, wat er precies speelt bewust of onbewust in de relatie en wat er (nog)
te leren is. Welke stappen jullie mogen/kunnen en gaan nemen, waar de relatie naar toe gaat. Maar wees er bewust van dat ieder in een eigen proces zit en dat daar geen tijd voor staat. Ook heeft een ieder een eigen vrije wil.