Zielsliefde/ soulmates

Veel mensen ontmoeten op dit moment hun zielsliefde (soulmates, tweelingzielen, twinflames enz.) om persoonlijk en/of spiritueel te groeien. Het is vaak een heftig proces van aantrekken, afstoten en/of elkaar een tijdje of soms maanden, jaren elkaar niet zien. Soms zit een van beide nog in een karmische relatie en moeten eerst de lessen hiervan geleerd worden. Ook je/jullie eigen blokkades, pijnen, angsten, trauma`s moeten geheeld worden. Dan pas is hereniging mogelijk, als dit de bedoeling is.  Op 5D, in de geest zijn jullie altijd met elkaar verbonden. Dan voel je diegene, is vaak in je gedachten, in je dromen. Hoe meer jij aan jezelf werkt, hoe meer je de ander ook heelt.
Vooral het proces verkrijgen van meer zelfliefde en zelfacceptatie. Liefde voor jezelf en dat liefde binnen in jou zit. En deze niet meer buiten jezelf te zoeken.  En leren geduld en vertrouwen te hebben en je te onthechten van je zielsliefde hoort er ook vaak bij. Het is ook belangrijk dat je meer je authentieke ” ik” word, je verbinding weer gaat herstellen met je hogere zelf, je ziel, je gidsen, de engelen en de bron/universum/God. Dit belangrijk voor jou als lichtwerker. Want hier draait het ook om. Het gaan uitvoeren van je levensmissie, je passie.
In deze relaties is het ook de bedoeling om karma uit dit leven en vorige levens uit te werken. Jullie hebben in meerdere levens vaak een relatie gehad. Hier mag nu weer wat van uitgewerkt worden. En misschien zelfs wel de laatste stukken.
Er is vaak een enorme (seksuele) aantrekkingskracht.
Of jullie werkelijk bij elkaar komen, op aards niveau, weet alleen jullie ziel, jullie gidsen en het universum/Goddelijke. Deze afspraken hebben jullie zelf gemaakt voor dat jullie weer op aarde kwamen. Maar een ieder blijft een eigen vrije wil houden.
Ik kan dmv de kaartjes, jullie foto`s  en in voelen, inzichten geven in jullie proces. Waar jullie staan, wat er precies speelt bewust of onbewust in de relatie en wat er (nog)
te leren is. Welke stappen jullie mogen/kunnen en gaan nemen, waar de relatie naar toe gaat. Maar wees er bewust van dat ieder in een eigen proces zit en dat daar geen tijd voor staat. Ook heeft een ieder een eigen vrije wil. Maar de wil van de ziel is sterker. Als het de bedoeling is dat jullie wel bij elkaar komen, wordt dit geregeld door jullie gidsen, de engelen en het universum/God. Hoe meer tweelingzielenparen bij elkaar kunnen komen, des te beter voor de verspreiding van liefde, onvoorwaardelijke liefde.