Mijn diensten

Welkom op mijn site Yourinnerself.

Leuk dat je even komt kijken op mijn site.

Zit je niet lekker in je vel? Heb je inzichten of advies nodig? Heb je het gevoel dat er wat is, maar je weet niet precies wat? Wil je uitzoeken wat er onder een bepaalde emotie zit?

Wat speelt er in je innerlijke zelf, je bewuste en je onderbewuste? Luister je hier ook naar? Maak je er ook gebruik van?

Ik geef begeleiding bij o.a.:
-depressie, somberheid, verdriet, angsten, boosheid e.d.
-hooggevoeligheid (volwassenen en kinderen)
-persoonlijke ontwikkeling (counseling)
-nieuwetijdskinderen en volwassenen
-innerlijke kind (verwerken emoties uit de kindertijd op een zachte manier)
-rouwverwerking
-luisterend oor
-spirituele ontwikkeling en spiritualiteit (kopje: spiritualiteit)

Ook kun je bij mij terecht voor:
-(aura en chakra) healing
-gevoelsoefeningen, visualisatie en regressie
-Bachremedies, etherische oliën afgestemd op jou
-coaching

Ik ben ook vaak aanwezig op beurzen en fairs. Data onder het kopje spiritualiteit.

Het doel van de gesprekken is samen met jou en/ of je kind, helpen je eigen antwoorden te vinden en meer grip en inzicht op je leven en/ of van je kind te krijgen. Ook geef ik een aantal handvatten mee hoe jij of je kind beter met zijn gevoeligheid om kan leren gaan en balans te vinden. We gaan ook onderzoeken wat jou/ je kind haar talenten zijn, emoties herkennen en benoemen en hier beter mee om leren gaan. En jullie weer meer in je kracht zetten en meer te laten luisteren naar je intuïtie, je innerlijke stem en (weer) te leren vertrouwen op jezelf en je innerlijke kracht.

Het bewustzijn van kinderen neemt steeds meer toe. Ze horen, zien, ruiken en weten meer. Bij een hooggevoelig kind ligt de nadruk op overprikkeling. Hun aura is onvoldoende afgeschermd. Hierdoor raakt het kind overprikkeld en wordt het heel druk, prikkelbaar, onrustig of trekt het zich juist terug. Belangrijk is te leren om dicht bij jezelf te blijven en leren om te gaan met b.v. stress, schuldgevoelens en schaamte. Kenmerken van hooggevoelige/ nieuwetijdskinderen zijn te vinden onder het kopje hooggevoelige/ nieuwetijdskinderen. (Vaak blijkt bij een van de ouders ook een bepaalde mate van hooggevoeligheid aanwezig te zijn) Ook is gebleken dat deze kinderen spiegels voor ons zijn. Wat hebben ze te vertellen met hun gedag?

Het einddoel is dat je jezelf weer kan en mag zijn en (weer) leert luisteren naar jouw eigen wensen en gevoelens. En dat je beter leert om te gaan met je emoties en gevoelens. Dat deze er mogen zijn, accepteer en weer leert los te laten. En dit geldt ook voor kinderen.

Samen met een persoonlijk afgestemde Bachremedie en/of etherische oliën zijn mooie resultaten te behalen.

Voor informatie mag je geheel vrijblijvend bellen of mailen.

YOURINNERSELF

Energetisch therapeut en intuïtieve begeleiding
Engelenlichtwerker
Tea Dijkstra
tel.nr. 06-25483900 (Zuidlaren, Drenthe)