Healing/ aura-chakra healing

Aura/ChakraHEALING/ de energiebanen opnieuw verbinden met het Universum. (de energie van de 5de dimensie)

De cliënt healed zichzelf en is hiermee ook zelf verantwoordelijk voor zijn genezingsproces samen met het Universum/ de Bron. De healer is een doorgeefluik. De healing komt tot stand door de interactie van de energie met de cliënt. Het Universum/ de Bron weet precies wat nodig is en hoeveel. Een healing is geen vervanging van de reguliere medische zorg. Het ondersteund het genezings-proces en kan de pijn verzachten. Het brengt op een zeer krachtige en liefdevolle manier de energieen naar voren die direct healen op alle niveaus, emotioneel, mentaal en fysiek en brengt mensen terug naar hun natuurlijke staat van zijn.  Ik werk in de auralagen en op het lichaam. Tijdens de healing, krijg ik mooie boodschappen door van mijn gidsen en de engelen.

ERVARINGEN:

– Inzicht in de dingen die goed voor je zijn. En wat je “echt” wilt.

– Het kunnen bekijken en loslaten van emoties en angsten zonder dat je erdoor heen moet; je hoeft het alleen maar te bekijken   en daarna los te laten.

– Heel veel en snel opeenvolgende beelden of gedachten waar kennelijk iets mee mag gebeuren. Soms is het direct duidelijk wat die beelden betekenen soms komt dat pas later in de loop der dagen en weken.

– Het helen van emotionele en lichamelijke klachten.

– Het gevoel opgetild te worden of te zweven in de ruimte.

– Golven van warmte of juiste koude energie door het lichaam voelen gaan.

– Het gevoel in een andere dimensie of andere ruimte te zijn.

– Het gevoel dat alle energiebanen worden geopend.

– Een sterke verbondenheid “met alles dat is”.

– Het lichaam kan reageren door onder andere oog-, hoofd-, hand-, of been bewegingen.

– Kleuren, geuren, geluiden, smaken en beelden waarnemen.

– Het weg nemen van negatief aangehechte energieën.

– Helpen bij het energetisch loslaten van dierbaren.

De behandeling duurt 15 tot 30 minuten. Deze kan zittend of liggend. Het is aan te raden om minimaal 3 sessies te doen voor het beste resultaat. Er is geen muziek of wierrook of iets dergelijks aanwezig.  Tijdens de behandeling schakel je je gedachten uit en let je op de sensaties die je waar neemt in je lichaam, beelden zien, geuren ruiken en andere waarnemingen. Probeer deze te onthouden. Hoe meer je open staat voor de energie en je gedachten uitschakelt, des te beter de energie kan gaan stromen. De behandeling werkt nog na, vaak nog enkele dagen. Als de behandeling voorbij is, raak ik je voorzichtig aan bij je schouder en vraag je om weer bij te komen. Daarna krijg je een glas water. Water is goed voor de afvoer van de afvalstoffen. Doe deze dag verder rustig aan.

Het is goed voor je ontwikkeling om alle ervaringen en die nog volgen, op te schrijven. Hierdoor krijg je inzichten en je kunt ervan leren of oplossingen worden aangereikt.