Blog transformatie

Boodschap van aartsengel Rafael:

Op dit moment worden velen van jullie geheeld. Oude patronen, gewoontes, verdriet, trauma`s, oude wonden, zielepijn van dit leven en vorige levens worden aangeraakt en geheeld.
Laat dit gebeuren. Ga in meditatie naar je hart, naar dit verdriet. Voel het maar, kijk er maar naar…laat het maar toe. Wees maar verdrietig, kwaad, huil maar…schreeuw maar…
Vraag de engelen om hulp om dit te helen. En vraag aan je hart hoe je nog meer je emoties kunt uiten en helen. Misschien door muziek, schilderen, dansen of schrijven. Wees extra lief voor jezelf. Beoordeel en bekritiseer jezelf niet.
Neem rust, drink veel water om je te ontdoen van deze emoties en jezelf te zuiveren.
Wandel in de natuur en bij het water. De natuur en het water zuiveren je emoties ook. Vraag of ze je emoties willen zuiveren en transformeren. Laat alle negatieve emoties naar moeder aarde gaan via een denkbeeldig koord, wat bevestigd is aan je stuitje. En vraag moeder aarde het voor je te transformeren.
En vraag ook weer positieve, helende energie van haar. En bedank haar.
Vraag de engelen ook om extra heling en positieve energie. Geef je angsten, zorgen, verdriet enz. maar aan ons. Wij transformeren het met alle liefde voor je.
Belangrijk is om in je kracht te blijven staan en bij jezelf te blijven. Blijf vertrouwen op de processen. Het gaat allemaal zoals het moet gaan. Ook al voelt het soms zwaar.
Accepteer de situatie zoals het nu is en laat alles los…Ga in overgave…
Doe wat jou gelukkig maakt. En voel je vrij…maak jezelf vrij…vrij van alle emoties, negatieve situaties, relaties die je niet meer dienen.
Leef voor jezelf, denk aan jezelf en heb jezelf lief.

In licht en liefde aartsengel Rafael

foto van YourInnerSelf.

One thought on “Blog transformatie

  1. Gineke Wesseling says:

    Ik zit midden in een transformatie ,op dit moment is het zwaar zit er al 5 weken in , komen lichtpuntjes ,ik word erg op de proef gesteld en nu is het belangrijk trouw te blijven aan de bron of te wel het universum, en aan mezelf .poehhee zwaar proces .Ik weet het word opgeruimd en opgeschoond. Daarom dit verzoek .Om bij te blijven.lfs Gineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *